Området omkring Stella Matutina

Når jeg tilbringer tid på retræte hos Sct. Joseph Søstrene, nyder jeg de dejlige gå ture i området . . Gå tur op af Strandvejen –  besøge fugle reservatet. Parken ved Nivågård museet, Den dejligste gå tur til Nivåkirke. Eller en gå tur langs Øresund. Der er så mange muligheder – en kæmpe nydelse . at være ude i naturen, ja næsten være et med den. Se, lugte, lytte .

Jeg oplever når jeg er på retræte at mine sanser, er åbne – på en anden måde, mere modtagelige for indtryk.

Galleriet neden for viser en gå tur til Nivå kirken – en dejlig solskinds dag først i April.- alt spirer og naturen – står og tager imod. Jeg gik der og nød naturen og samtidig gik jeg med teksten Vejen til Emmaus i mine tanker, jeg gik ikke denne tur alene, jeg gik den sammen med Jesus.

 

 

De næste billeder er et andet område, der er specielt for mig – et område hvor  naturen har talt til mig – steder hvor Jesus var mig særligt nær. Billederne neden under er fra Maj måned –

I parken omkring Nivågård samlingen er der den smukkeste Rodondren park. i søen i parken er der de mest larmende frøer – Jeg håber engang at få disse frøer at se.

Nivårgård samlingens park om sommeren 

 

Jeg var i parken først i APRIL 2014 nogle af rododendron buskene blomstrede allerede

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to top