Alle billederne er taget på  Sct. Joseph Søstrenes retræte Center Stella Matutina der ligger ned til Øresund ved Nivåbugten i perioden 2005 – 2012

Det er specielt billeder med solopgang, aftenbilleder, blomster, natur oplevelser, der er taget i løbet af dagen, hvor lyset skifter. Det er fantastisk at følge lyset, ved havet, hvordan det skifter fra årstid til tid på dagen. Det er en natur, man aldrig bliver træt af, selv om det er de samme motiver. Er der altid noget nyt at se på.

Alligevel ændrer det sig fra gang til gang,efter hvilken tid på året, jeg er der oppe.

Om Efteråret kan det være meget vådt, derfor er der nogle flotte motiver, hvor træerne spejler sig i de kæmpe vandpytter, svampe på træerne – ja, det var blot endnu en bekræftelse på hvor fantastisk vores natur er, specielt når man har tid til at kikke.

Der er ikke noget skønnerer, end at gå en tur derude, mærke solen, kulden, vinden, varmen, fuglesang – lugten. Det er virkelig liv og livgivende, dybt ind i sjælen.

Tænk at have så meget tid, så man blot kan stå, se opleve – om jeg vil stå og kikke på solopgangen i ½ time – se på fuglene, svanerne, havet – hvis bølger får vandet til at boble. Eller stå og iagttage et svane par med deres unger,  fantastisk, at kunne stå der så længe jeg har lyst.

Være i nuet og suge indtryk til sig – nyde naturen. Den Gud skabet natur.

Alt er så fredfyldt, man har den oplevelse af selv dyrene, mærker den helt specielle ro – hvile der findes på klosteret, her er der ingen der vil dem noget ondt – så det er også en oase fordem.

Ja, det giver fred dybt ind i sjælen, en indre glæde og ro. Som jeg har meget brug for.

Det er virkelig livgivende, trosstyrkende – at færdes i denne have og inde i bygningen.