Mine dukker fra 1957 – 1960

Jeg har  nogle dukker fra min barndom men også købt en del cellouid dukker de seneste år.

Denne dukke er en tysk  Minerva dukke den er 47 cm høj – dukken har øjenvipper – det er en meget slank dukke – som jeg købte hos en marskandiser, for flere år siden, hvor jeg gik i gang med at sy tøj til dukken. I dag bor denne dukke hos en kær veninde, da jeg ikke havde Minerva dukker i min barndom,

Tøjet er syet efter mønstre fra klip og sy DUKKETØJ af Kirsten Clausen

Dukker og efterårs billeder 2014 035

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En anden af mine dukke er også en celluloid dukke – det er en dansk dukke den er 49 cm. høj – Muslinge dukke , den danske dukke en kraftigere end den tyske dukke. Dukken er også fra ca. 1957 – det var året hvor jeg fik min første muslinge dukke. Dette er dukke Mette

De danske Køge og Muslinge dukker – som jeg de senere år er begyndt at samle på og genskabe deres tøj – efter gamle dukke bøger.

 

Dukker og efterårs billeder 2014 047

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min baby dukke det er en  dansk skilpadde dukke fra 1960

Dukker og efterårs billeder 2014 022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Jeg har en dukke jeg fik i gave i 1963. Den er eni god stand. Den har øjne der kan åbne oh lukke.
    Hvis du er interesseret vil jeg forære den til dig for den pris det koster at sende den.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to top