Gamle Dukker 1950 – 1963 v/ Ellen-Margrethe Laugesen

Besøg denne siden på facebook. Der er billederne større end her på min hjemmeside.
På siden vil du se mine gamle dukker fra perioden 1950 – 1963.
Der er vist enkelt dukketøj fra mine barndoms dukker, men hovedsaligt er det nyt syet og strikket dukketøj fra denne periode, strikket og syet efter mønstre og opskrifter fra denne periode.

  1. hej ellen margrethe
    jeg hedder lise smed, jeg er 85 år og har altid elsket dukker. jeg har selv lavet 12 dukker med skelet. jeg har arvet en celuloiddukke fra 1950 og har syet en fin garderobe til den, men desværre kom jeg til at vælte den så den fik kraniebrud . har du en dukke til salg, den er 49 cm høj og har mærket musling.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to top