Et specielt træ – i Stella Matutinas´ have

Der står mange smukke træer rundt i haven, flere af dem har en speciel betydning for mig. Dette træ, står så majestætisk, ja næsten knejsende – man kan ikke undgå at lægge mærke til det.

DET står, så man kan se det, hvor man er i haven. Når man går ned af flise gangen mod vandet står det og kikker på en – som det vil sige Velkommen – godt at se dig igen.

Når jeg går ned af flise gangen – kikker jeg automatisk på træet, så sker der noget meget specielt –  jeg oplever træet byder mig Velkommen hjem. Hjem betyder velkommen til et specielt fællesskab med mig.

Dette træ symboliserer Jesus for mig – det står der og siger KOM – KOM nærmere til mig. 

For mig betyder træet utrolig meget – det gav mig inspiration til at male et billede – der giver mig en dyb glæde, når jeg kikker på det, men minder mig også om min første retræte.

Hvor jeg tomhændet drog afsted – med den tanke, jeg skulle finde Jesus. Jeg troede på Jesus, men jeg skulle finde Ham på en ny måde.

Dagene op til denne – min første retræte kom Jesus på korset tilbage til mig igen og igen – . Derfor var det en speciel glæde for mig, da jeg kom ind på mit værelse, at der hang et kors på væggen – jeg blev senere klar over, det gør der på alle værelser. Men for mig var det en speciel hilsen. Som Jesus ville sige jeg er her. jeg følges, med dig – jeg har ikke forladt dig. 

Denne retræte, var virkelig et vendepunkt i mit liv – det var tiden, hvor jeg skulle, se på mig selv – huske mig selv, finde min plads hos Gud. Ikke at jeg skulle glemme mine omgivelser, familie – men jeg skulle også give plads til mig selv.

Billedet er Jesus – da jeg skulle til at male ansigtet – var det der allerede. Jesus der står med udstrakte arme og siger –

KOM i MIN FAGN.

DSC00339

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to top