Historien om sommerfuglen i mit liv

 

 

Sommerfuglen:

Sommerfuglen – har stor betydning for mig og mit liv, den symbolisere opstandelsen fra de døde.
Den er livet – ser man på sommerfuglens vej igennem puppen, hvis mennesket vil hjælpe den ud af sin puppe dør den, sommerfuglen må selv kæmpe sig ud til livet.

Det samme må vi som personer, hvis der er noget, der er svært i vores liv, må vi selv kæmpe. Man kan få støtte af andre, men jeg er selv ansvarlig for mit liv og mine valg.

Jeg er ikke skyld i, hvad der skulle være påført af smerte, men jeg er ansvarlig for hvordan jeg vælger, at leve mit liv i dag.

Sommerfuglen symboliserer:

Genopstandelse fra de døde, derfor betyder sommerfuglens arbejde / kamp, for at komme ud til livet rigtig meget for mig. Da jeg selv har kæmpet mig tilbage til livet.

Der er mennesker, der har stået mig meget nær, støttet, lyttet, opmuntret til at forsætte min kamp, troet på mig.

Givet mig et fristed – et frirum – fra mand og børn – hvor jeg har tid til og mulighed for, at gennemleve min smerte – komme i forbindelse med mit indrebarn. Få lov til at gå fra at være en lille pige – til den voksne kvinde – .
Men det er min kamp – en kamp der kan føles ensom, men det er også en kamp sammen med Gud – Han har gået ved min side – som en ven.

I dag er jeg sommerfuglen, jeg har været med til at bringe håb til andre over hele verden, med sommerfuglen og dens skønhed.

KRIS: kristen Rådgivning for Incest ofre og seksuelmisbrugte.

Isarpac: En international terapeutisk uddannelse.indførte jeg den som logo for skolen. Sommerfuglen symbolisere den forvandling der sker med de studerende under deres uddannelse.Eleverne kommer fra mange forskellige lande – de flyver tilbage, som sommerfuglen, der skal bringe håb til de personer de har i rådgivning. 

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go to top