Malede billeder

Her er et udsnit af mine billede, men jeg maler ikke så meget for tiden. Jeg maler ofte landskaber, men som jeg siger, abstrakte landskaber, da jeg ikke sidder og overvejer om skygger ligger, de rigtige steder – eller om det ligner noget.

I mange år malede jeg mest, for at komme af med en indre smerte, at male er en god udtryks måde, og hjælp til at komme ind i en indre ro, men idag maler jeg for fornøjelse. Men kan enkelte gange forsøge, at give udtryk for en tanke, en følelse.

I mange år har jeg haft en malegruppe, hvor jeg malede med piger/ kvinder der har haft det svært, jeg forsøgte gennem det at male, at styrke deres selvtillid og hjælpe dem med at få fat i smerter, men også at komme ind i en indre fred, hvor Jesu kan begynde sin lægedom.

Kort sagt give dem et udtryksmiddel, som de kunne bruge når livet gjorde alt for ondt, specielt når de var alene. Men også at give dem en glæde ved at skabe og lege med farver.

Det skal også nævnes her, at min malegruppe var baseret på min og deltagernes tro på Gud – jeg ønskede at formidle Guds kærlighed til personerne, gennem stille bøn – Bede om Guds Fred og lade denne fred være vejviseren for den enkelte deltager.

Nogle gange læste jeg et af mine digte, eller spillede musik – . Det vigtigste var at have Jesus i focus, se hvad han ville fortælle – .

Go to top